Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Faina si tarate
  6. /
  7. SOLARIS Faina integrala secara,...

SOLARIS Faina integrala secara, 1kg

Beneficii SOLARIS Faina integrala secara:Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine;Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv;Macinata pe moara traditionala cu pietre;Sursa excelenta de fibre alimentare;Aduce un aport de vitamine si minerale organismului;Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun;Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine.Ingrediente SOLARIS Faina integrala secara:Boabe de secara.Mod de consum SOLARIS Faina integrala secara:Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie.

Acest produs SOLARIS Faina integrala secara, 1kg din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet Atoderm Intensiv Balsam, 200 ml + Intensiv gel spumant, 200 ml, Bioderma
Cotiera cu tampoane de presiune L, 1 bucata, Futuro
Proctinum, 10 supozitoare, Zdrovit
Sampon cu extract de gudron de mesteacan pentru par predispus la matreata Herbal Care, 330ml, Farmona
Spray sublingual pentru atac de panica, SOS, 20 ml, Ladrome Laboratoire
Foramen Pharma 457 Periuta Interdentara Dreapta Ultrafina 0.9- 1mm
Rame ochelari de vedere copii Polarizen 98275 C1
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint M8030 C1
Alevia Vitamine si Minerale Junior, 30 comprimate
chevron-right-circle