Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Produse Apicole
  6. /
  7. Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii...

Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii batranesti – COPII, 200g

Beneficii Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii batranesti – COPII:Sustine rezistenta naturala a organismului;Ajuta la functionarea normala a sistemului respirator/ cailor respiratorii superioare.Ingrediente Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii batranesti – COPII:Miere, scortisoara, polen, tinctura de propolis, goji, cimbru-de-gradina, turmeric, ulei de catina, macese, ulei presat la rece din cuisoare, laptisor de matca.Mod de administrare Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii batranesti – COPII:Copii de peste 1 an: cate 1 lingurita de 3 ori pe zi de preferat pe stomacul golPENTRU UN EFECT MAI BUN:-consumati apa;-faceti miscare ( 50 sarituri pe loc) – stimuleaza sistemul limfatic;-consumati o banana sau un mar.

Acest produs Prisaca Transilvania Racisi? Dof’torii batranesti – COPII, 200g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dropsuri cu ghimbir Bio, 50g, Barkleys
Bandaj elastic autoadeziv Vitammy Autoband, 5*450 cm - Negru
HARMONY Gold Spuma de par Defined Curls, 200ml
Ulei anti-iritatii Xerodiane AP+, 400ml, Noreva
RNW Ceramide Mist, 100 ml
Crema iluminatoare pentru ochi, 15ml, Yves Rocher
Rame ochelari de vedere dama Emporio Armani EA3228 6057
PLASMON PASTE FAINOASE MICROSCOPICE 4LUNI+ 320G
LABORMED INFANT UNO PRUNISOR LAX SIROP 100ML
chevron-right-circle