Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Demachiante
  6. /
  7. Dr. Wipes Servetele umede...

Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE, 20 bucati

Beneficii Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE:formula este delicata cu tenul, lasandu-l hidratat si improspatat;potrivite pentru utilizare zilnica;material vascoza 20%, Polyester 80%.Ingrediente Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE: Aqua,Cetearyl lsononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol , Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, BenzoicAcid, Polysorbate 20, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Parfum,CitricAcid.Precautii / Atentionari Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE:Pastrati numai in ambalajul original. A se pastra la temperatura camerei departe de lumina directa a soarelul si caldura.A se pastra la temperatura camerei, departe de lumina directa a soarelui.

Acest produs Dr. Wipes Servetele umede DEMACHIANTE, 20 bucati din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

2.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ovaz expandat cu quinoa si seminte de in Vitalday, 115.2g, Gullon
DORMAX 14 CAPSULE
Ochelari de soare dama Polarizen AK17108 C06
ACM DUOLYS anti-imbatranire SPF50+, 50 ml
Peeling facial cu granulatie grosiera Aloe Power Of Plants, 75ml, Lirene
ALPECIN HYBRID, 250 ml
DIGEX FORTE SUPER DIGESTIV 10 CAPSULE
Crema de corp ultra tonifianta cu ceai verde si silanol C, 250ml, Dr. Soleil
MAVALA 091268 LAC BUDAPESTA
chevron-right-circle