Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

SOLARIS Fulgi de Porumb cu Miere si Scortisoara, 200g

Beneficii SOLARIS Fulgi de Porumb cu Miere si Scortisoara:Sunt foarte hranitori;Bogati in fibre.Ingrediente SOLARIS Fulgi de Porumb cu Miere si Scortisoara:Contin porumb grisat 88%, zahar, malt de orz, sare, sirop de glucoza.Mod de consum SOLARIS Fulgi de Porumb cu Miere si Scortisoara:Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti.Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.Pot reprezenta o gustare in forma initiala, pot fi adaugati in diferite preparate pentru a le schimba textura si consistenta.

Acest produs SOLARIS Fulgi de Porumb cu Miere si Scortisoara, 200g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Anti-aging Night Repair, 7 fiole, Marnys
Sebamed Sensitive Skin Ulei dermatologic de dus, 200ml
Ceai de flori de lavanda, 50g, AdNatura
Aktiv substante vitale pentru par, 30 capsule, Doppelherz
Tinctura de merisoare, 200ml, Aroma Plant Bonchis
VICHY DERCOS DENSI-SOLUTIONS BALSAM DENSIFICATOR PAR SUBTIRE SI SLABIT CU TENDINTA DE CADERE 200ML
Crema final touch Luxury cu SPF25, 30ml, Gerovital
Saltea antiescara tip fagure
HOFIGAL L-carnitin complex, 40 comprimate
chevron-right-circle