Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Ciocolata
  6. /
  7. TORRAS Ciocolata alba cu...

TORRAS Ciocolata alba cu cocos fara zahar si gluten, 75g

Beneficii TORRAS Ciocolata alba cu cocos fara zahar si gluten:Continut de cacao minim 27%;Contine zaharuri care apar in mod natural;Fara zahar;Fara gluten.Ingrediente TORRAS Ciocolata alba cu cocos fara zahar si gluten:Indulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf, cocos maruntita (8%), inulina, emulsificator (lecitina de soia) si arome (vanilina).Precautii / Atentionari TORRAS Ciocolata alba cu cocos fara zahar si gluten:Poate contine urme de lapte si nuci.Consumul excesiv poate produce efecte laxative.A se pastra in loc uscat si racoros

Acest produs TORRAS Ciocolata alba cu cocos fara zahar si gluten, 75g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Ghimbir, 100g
Crema de fata cu peptide Regenerateur Vital, 50 ml, Coveline
Crema iluminatoare Red Grape Sheer Glow Finish SPF 50, 50ml, Korres
SOLARIS Fulgi de cocos,100g
MINUNINO PROTECTOR SIROP 100ML
Hyalo4 Control crema, 100g, Fidia Farmaceutici
Biberon PP family cu tetina din latex ortodontica si debit mediu (M) 6 luni +, 250ml, Nip
Triple Strength DHA 1000, 45 capsule, GNC
SECOM PARA-DEFENSE PICATURI ORALE 59.15ML
chevron-right-circle