Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. RNW Facial Treatment Esenta...

RNW Facial Treatment Esenta cu pre si probiotice, 140ml

Beneficii RNW Facial Treatment Esenta cu pre si probiotice:contine pre si probiotice si este ideala pentru echilibrarea, regenerarea si refacerea barierei de protectie a pielii;indeparteaza petele si uniformizeaza tonul pielii;previne aparitia ridurilor si a liniilor fine;este formulata cu 3 ingrediente de fermentare, hraneste si mentine pielea sanatoasa;hidrateaza in profunzime;testat dermatologic;TIP DE TEN: Uscat, Sensibil, Predispus la pete hiperpigmentare;contine trehaloza, pantenol si acid hialuronic care ajuta hidratarea, repararea si calmarea pielii.Ingrediente RNW Facial Treatment Esenta cu pre si probiotice:Lactobacillus: eficient pentru albirea pielii, prin reducerea productiei de melanina. Ajuta si la calmarea tenului.Bifida (lizat de fermentare): ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, la intarirea barierei de protectie.Extract de drojdie fermentata: lasa pielea curata si sanatoasa.LACTOBACILLUS FERMENT, PROPANEDIOL, SACCHAROMYCES FERMENT FILTRATE, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, TREHALOSE, PANTHENOL, PEG-32, BIFIDA FERMENT LYSATE, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, BETAINE, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TROMETHAMINE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA.Mod de utilizare RNW Facial Treatment Esenta cu pre si probiotice:Dupa curatarea tenului, aplicati pe o cotoneta o cantitate adecvata de produs si stergeti fata cu miscari circulare. Se poate pune si in palma si aplica direct pe fata.Aplicati o cantitate mare de produs pe cotoneta sau pe o masca (foaie de bumbac) si asezati-o pe fata timp de 10 minute.

Acest produs RNW Facial Treatment Esenta cu pre si probiotice, 140ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

152.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Grisine fara gluten Grissini, 150g, Schar
Dr. Max Natural Balsam cu arnica, 240ml
Baton de fructe si miez de nuca, cu gust de visine, 30 g, YOLI
ZDROVIT SUPRAMAX ARTICULATII MOBIL GEL 100ML
Crema hidratanta pentru fata SPF 20, 50ml, Ivatherm
AHCC plus NAC & Beta Glucan Solaray, 30 tablete, Secom
Omega 3 - 6 - 9, 90 capsule, Rotta Natura
Ghete ortopedice sport pentru copii, varianta pe roz - 28
Ulei pentru baie Baby Oil, 145ml, Bambo Nature
chevron-right-circle