Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Babymoov Set 5 lingurite multicolore

Beneficii Set 5 lingurite de silicon Babymoov:Textura extrem de moale, delicata si naturala;Manerul este compact si lung, ceea ce usureaza procesul de hranire;Forma linguritei a fost conceputa pentru a fi potrivita guritei mici a bebelusului;Siliconul utilizat este de calitate superioara;Lingura este foarte usor de curatat, poate fi spalat la masina de spalat vase;Gratie materialului utilizat lingurita poate fi rontaita de bebelusi.Nu contine BPA;Sunt confectionate din silicon;Nu contin BPA;Se pot spala la masina de spalat vase.

Acest produs Babymoov Set 5 lingurite multicolore din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai renal, 20 plicuri, Alevia
LOVI Suzeta Silicon Dynamic Stardust Green 22/893, 3-6 luni, 2 bucati
Supermix pentru micul dejun incan berry, migdale si smochine bio, 350g, Germline
Sampon uscat purificator cu alge bio, 150ml, Yves Rocher
Pachet Ultimate Pensule ecologice 7 bucati + Bureti pentru machiaj 2 bucati , So Eco
Bandaj elastic pentru incheietura mainii M, 1 bucata, MedTextile
Pasta de dinti cu periuta Bio-Enzyme 24h, 115ml, White Glo
Dare Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Biscuiti mini cu cereale fara lactoza Hookies, 250g, Gullon
chevron-right-circle