Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire unghii
  6. /
  7. Babymoov Set pentru ingrijire,...

Babymoov Set pentru ingrijire, 9 piese

Beneficii Babymoov Set pentru ingrijire:Gentuta va permite sa le pastrati organizat, pentru a le gasi usor la nevoie;De asemenea, setul este foarte util putand fi transportat usor, in orice calatorie alaturi de bebelus;Gentuta inclusa in setul de ingrijire va permite sa pastrati toate componentele intr-un mod organizat, pentru a le gasi usor la nevoie;De asemenea, setul este foarte util putand fi transportat usor, in orice calatorie alaturi de bebelus;Gentuta este prevazuta cu fermoare, pentru a depozita usor obiectele din set.

Acest produs Babymoov Set pentru ingrijire, 9 piese din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

174.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de cimbrisor, 50ml, Dacia Plant
Nestle Modulen IBD, 400g
Meno Soia-Isoflavone, 30 tablete, Doppelherz
Ceai diuretic, 20 plicuri, AdNatura
Lotiune hidratanta pentru fata cu SPF25 Hydro Boost, 50ml, Neutrogena
Balsam calmant Tolerance Control, 40ml, Avene
Patusin Expecto pentru adulti, 100ml, Laropharm
Gel de dus cu lapte si miere, 750ml, Luxury
Serum concentrat hidratant Hydrance Boost, 30 ml, Avene
chevron-right-circle