Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paine
  6. /
  7. Paine uscata din Hrisca,...

Paine uscata din Hrisca, 125g, ORGRAN

Beneficii ORGRAN Paine uscata din Hrisca:Painea uscata din hrisca prajita fara gluten si alergeni ORGRAN este un produs natural de calitate, fara grau, lapte, ou, drojdie sau organisme modificate genetic;Painea uscata din hrisca prajita fara gluten si alergeni ORGRAN nu contine adaos de zahar de trestie, lapte sau derivati de origine animala;Painea uscata din hrisca prajita fara gluten si alergeni ORGRAN este fabricata astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si, in general, ale persoanelor preocupate de sanatate.Produsul este 100%:Fara Gluten          Fara OMG          Fara nuciFara alergeni        Fara Soia           KosherFara lactoza         Vegan                 Fara grauFara oua              Fara drojdie        Ingrediente ORGRAN Paine uscata din Hrisca:Faina de hrisca (68%), faina de orez, sare.Informatii nutritionale:

Acest produs Paine uscata din Hrisca, 125g, ORGRAN din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata Ultra Hyaluronic, 50ml, Orjena
Gel spumant Sebium, 200 ml, Bioderma
Masca coloranta tratament cu Keraguard Vibrant Violet Intensive, 200ml, SensiDo Match
URIAGE 1er BEBE Spray anti-iritatii CU-ZN, 100 ml
SOiL Ulei Esential Lavanda, 10ml
Sirop Plantusin, 250 ml, Fares
Ursuleti gumati fara zahar, 75g, Diablo
Verset apa de parfum Harry 100 ml
Gel de dus Prodigieux Floral, 200ml, Nuxe
chevron-right-circle