Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmetic Plant Crema antirid hranitoare revitalizanta cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado, 50ml

Beneficii Cosmetic Plant Crema antirid hranitoare revitalizanta cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado:93% ingrediente naturale;Tip de ten: Ten normal / uscat;Varsta recomandata: 30+;Bogata in acizi grasi esentiali – Omega 3, 6, 7 si 9 –, crema uniformizeaza relieful pielii, o hraneste si o protejeaza de actiunea nociva a factorilor externi;Complexul vegetal format din 5 uleiuri (ulei de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia si masline) este esential in reinnoirea componentelor lipidice, avand un efect de reintinerire a pielii;Vitaminele A si E activeaza regenerarea celulara, incetinesc procesul de imbatranire si sporesc elasticitatea pielii;Uleiul de avocado, datorita combinatiei de vitamine A, B, D si E, rar intalnita, si capacitatii de penetrare crescute, are efect de reintinerire si hranire a pielii.Ingrediente Cosmetic Plant Crema antirid hranitoare revitalizanta cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado:Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Zea Mais (Corn) Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Retinyl Palmitate, Ceteareth-25, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, TBHQ, ParfumMod de utilizare Cosmetic Plant Crema antirid hranitoare revitalizanta cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado:Se aplica dimineata si seara, pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului.Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche. Evitati contactul direct cu ochii!

Acest produs Cosmetic Plant Crema antirid hranitoare revitalizanta cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Super Serum concentrat anti-rid universal cu acid hialuronic, 50ml, Nuxe
Sirop tuse 100ml HIP
Biberon cu tetina Ursul pacalit de vulpe pentru +3 luni Baby, 125ml, Minut
Apa micelara pentru ten normal si uscat, 150ml, Dermatherm
Piure eco din brocoli, para si mazare, +4luni, 120g, Ella's Kitchen
Balsam dupa ras cu acid hialuronic Men, 100ml, Gerovital
Ulei de par cu argan cu formula usoara Velvet Oil, 100ml, Londa Professional
Crema reparatoare pentru ochi antirid Clinical Repair Clinique Smart, 15ml, Clinique
L'Erbolario Crema pentru fata cu ulei de argan, 50ml
chevron-right-circle