Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. PlantExtrakt DentoSept Maxi spray,...

PlantExtrakt DentoSept Maxi spray, 30ml

Beneficii PlantExtrakt DentoSept Maxi spray:In caz de microleziuni la nivelul mucoasei gurii (afte, durere, sangerare);Dupa inteventii stomatologice;In caz de gingii iritate;Pentru refacerea integritatii gingiilor;Aplicatorul este practic si permite cu usurinta accesul in toate zonele cavitatii bucale;Cand se foloseste un aparat dentar.Ingrediente PlantExtrakt DentoSept Maxi spray:Antiseptice: clorhexidina, citrat de zinc, extract de salvie;Anestezic: polidokanol (laureth 9, anestezina);Antiinflamatoare: ulei de menta, mentol, eucalyptol;Regeneratoare: vitamina B5 (pantenol), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B3 (niacina);Hidratant pentru mucoasa orala: glicerina;Protector impotriva cariilor dentare: xilitol;Fara zahar.Mod de utilizare PlantExtrakt DentoSept Maxi spray:Grupe de varstaDozare4-12 ani2 pufuri pe fiecare parte a gingiilor x 1-4 / ziPeste 12 ani3 pufuri pe fiecare parte a gingiilor x 1-5 / ziTimp de aproximativ 15 minute dupa aplicare nu se mananca si nu se bea.Dentosept MAXI spray este sigur pentru diabetici.

Acest produs PlantExtrakt DentoSept Maxi spray, 30ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj baton mat Elixir 03 Corail, 3,7g, Yves Rocher
GNC Vitamina D-3 50 mcg (2000 UI) 120 jeleuri
GNC TOTAL LEAN SHAKER CUP BLUE 500ML
KLORANE SAMPON LAPTE DE OVAZ 400ML
Air Optix plus HydraGlyde lunare 3 lentile/cutie
BioSunLine Ginkgo Memo Max, 30 comprimate
Baton Bio din cocos cu glazura din lapte integral, 50g, Rapunzel
Set Organic Red Fruit Trasparennt Bag, IDC Institute
TONIMER PANTEXYL SPRAY NAZAL ADULTI 100ML
chevron-right-circle