Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa micelara cu ulei de trandafir salbatic, H3 Evolution Perfect, 400 ml, Gerovital

Beneficii Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic:Curata pielea delicat si eficient;Indeparteaza machiajul waterproof;Ideala pentru ten normal;Testat dermatologic.Ingrediente Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic:Aqua, Pentylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Benzethonium Chloride, Rosa Moschata Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Sodium Citrate, Citric Acid, CI 17200.Rareori lista de ingrediente poate fi modificata. Consulta ingredientele listate pe eticheta produsului achizitionat.Ingredientele active si rolul lor:Contine ulei de Trandafir Salbatic care aduce un aport important de nutrienti pentru confortul pielii.Mod de utilizare Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic:Se aplica pe un disc cosmetic cu ajutorul caruia, prin miscari circulare se curata pielea pana la eliminarea completa a machiajului si a impuritatilor.

Acest produs Apa micelara cu ulei de trandafir salbatic, H3 Evolution Perfect, 400 ml, Gerovital din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid nuantator cu protectie solara pentru piele normala si mixta SPF 50+ Ultra Triasorb, 50ml, Avene
Rame ochelari de vedere barbati Boss BOSS 1006/IT 003
Spuma de curatare Smile Day Cleansing Foam Rice, 180ml, Orjena
Mustela Balsam reconfortant pt masaj pectoral, 40 ml
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2943 001
CURAPROX PERIUTA INTERDENTARA 07 CU MANER
Oral B Rezerva irigator OxyJet ED17-4
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4099/S 086
IT'S SKIN The Fresh Masca de fata nutritiva cu extract de morcov, 20 g
chevron-right-circle