Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea picioarelor
  6. /
  7. Farmec Solutie pentru ingrijirea...

Farmec Solutie pentru ingrijirea picioarelor cu glicerina, 200ml

Beneficii Farmec Solutie pentru ingrijirea picioarelor cu glicerina:Echilibreaza flora microbiana;Hidrateaza, remineralizeaza si regenereaza pielea picioarelor;Inclusiv pentru dezinfectarea incaltamintei;Complex TriActiv: Glicerina, Provitamina B5 si Minerale Esentiale;Testat dermatologic.Ingrediente Farmec Solutie pentru ingrijirea picioarelor cu glicerina:Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Piroctone Olamine, Panthenol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Pentylene Glycol.Rareori lista de ingrediente poate fi modificata. Consulta ingredientele listate pe eticheta produsului achizitionat.Ingredientele active si rolul lor:Glicerina;Provitamina B5;Complexul mineral CuMgZn;Octopirox, Sensodine DO, Benzoat de sodiu.Mod utilizare Farmec Solutie pentru ingrijirea picioarelor cu glicerina:Pulverizati de doua ori pe zi pe picioarele uscate, inclusiv intre degete. Aplicati si in interiorul incaltamintei.A nu se lasa la indemana copiilor!

Acest produs Farmec Solutie pentru ingrijirea picioarelor cu glicerina, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciocolata neagra cu goji si acai fara gluten, 100g, Torras
Crema hidratare intensa contur ochi H3 Derma+, 15 ml, Gerovital
Sampon intensiv anti-matreata Ivadermaseb, 200ml, Ivatherm
Rame ochelari de vedere dama Polarizen XH9024 C3
Volumea Balsam pentru volum si descurcare usoara a parului 150 ml
Innergy Bifido Plus, 30 plicuri
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 0900 C1
D-Ribose 140g pulbere
Biscuiti cu vitamine 6 luni+, 600g, Plasmon
chevron-right-circle