Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Nestle Modulen IBD, 400g

Beneficii Nestle Modulen IBD:Poate fi folosit ca sursa unica de nutritie in faza acuta a bolii Crohn sau pentru completarea alimentatiei in perioadele de remisie;Modulen IBD este un produs sub forma de pudra, ce se reconstituie flexibil cu apa in functie de necesarul caloric al pacientilor de la 1 kcal/ml pana la 1.5 kcal/ml;Recomandat pentru pacientii cu varsta de peste 1 an;A se administra doar pe cale orala sau enteral.Ingrediente Nestle Modulen IBD:Sirop de glucoza, cazeina (lapte), sucroza, grasimi din lapte, ulei vegetal de cocos, minerale (citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, oxid de magneziu, sulfat de mangan, sulfat de cupru, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu), ulei vegetal de porumb, emulgator (lecitine) (contine soia), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina, adic pantotenic, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), biotina, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalamina (vitamina B12)], bitartrat de colina.Valori nutritionale:Valoarea energetică:500kcal/100gValoarea energetică:2070kj/100gGrăsimi:23g/100gGrăsimi din care acizi grași saturați:13g/100gGlucide:54g/100gGlucide din care zaharuri:21g/100gFibre:0g/100gProteine:18g/100gSare:0.43g/100gSodiu:170mg/100gPotasiu:600mg/100gMod de utilizare Nestle Modulen IBD:Spalati-va bine pe maini. Se selecteaza din tabel volumul care urmeaza a fi preparat.Se masoara cantitatea de apa fiarta si racita si se toarna intr-un recipient curat sau in mixer.Se masoara cantitatea de pudra dorita folosind lingurita dozatoare din cutie sau se cantareste in grame.Se adauga pudra in apa din recipient si se amesteca pana la omogenizare A se consuma imediat dupa preparare. Se poate consuma in 24 de ore daca a fost pus la frigider intr-un recipient inchis. A se consuma de preferinta rece.Precautii / Atentionari Nestle Modulen IBD:Nu se administreaza parenteral.Nu se recomanda combinarea produsului cu medicamente. Pastrati intr-un loc racoros si uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui;Evitati temperaturile extreme de depozitare;Dupa deschidere utilizati continutul in maxim 4 saptamani;Dupa preparare consumati solutia in termen de 6 ore daca a fost pastrata la temperatura camerei sau in 24 ore daca a fost pastrata la frigider;A se pastra in ambalajul inchis ermetic.

Acest produs Nestle Modulen IBD, 400g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

173.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hydrasmect, 20 plicuri
Peagren, 30 capsule, NaturPharma
ALVITYL DEFENSES + VITAMINA D SIROP 150ML
Unt de corp Original Pink The Righteous Butter, 300ml, Soap & Glory
Covoras antiderapant din cauciuc natural pentru cada cu ventuze Albastru, 96x34 cm, Sanger
Lotiune protectie solara cu SPF50+ Intense Protect, 150 ml, Avene
Fond de ten Mask Fit Red Cushion 25N Mocha, 18g, Tirtir
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 68 - Pink Peacock
Urimil Glyco, 30 capsule
chevron-right-circle