Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ORGRAN Biscuiti fara zahar cu Cacao, Chia si Hrisca, 130g

Beneficii ORGRAN Biscuiti fara zahar cu Cacao, Chia si Hrisca:Produsul este 100%:Fara Gluten;Fara Zahar;Fara Lactate;Fara Oua;Fara OMG;Kosher;Fara adaos de MSG;Fara nuci;Fara Soya;Tummy Friendly;Vegan;Fara Grau;Fara Drojdie.Ingrediente ORGRAN Biscuiti fara zahar cu Cacao, Chia si Hrisca:Amidon de porumb, indulcitor (Xylitol), ulei vegetal de palmier, masa de cacao (8,7%), faina de orez, grau de hrisca (6,6%), pudra de cacao (3,1%), faina de mazare galbena, varfuri de cacao (2,2%), dextrina, seminte de Chia (2.2%), Amidon de cartofi, Amidon de Tapioca, Aroma (Vanilie naturala), Agenti de crestere (Bicarbonat de sodiu, Carbonat de calciu, Acid citric), Emulsifiant (monogliceride derivate din legume), Stabilizatori (Guma de guar, metilceluloza), sare.

Acest produs ORGRAN Biscuiti fara zahar cu Cacao, Chia si Hrisca, 130g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bionike Aknet Hydra Plus Tratament reparator pentru pielea seboreica si predispusa la acnee 40 ml
Vopsea permanenta 5/37 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Tinctura de Echinaceea Purpureea, 200ml, Dorel Plant
Pure Life Equilibrum Platina, zinc, crom si magneziu coloidal, 480ml
La Roche Posay CICAPLAST B5 Balsam reparator calmant, 40ml
Periuta de dinti 1560, 1 bucata, Curaprox
Alevia Spirulina Bio 1000mg, 100 comprimate
Ulei esential Eucalyptus 100% Organic, 10ml, Soil
Super Coriolus, 120 tablete, Secom
chevron-right-circle