Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pronat Faina din seminte de in, 150g

Beneficii Pronat Faina din seminte de in:Poate contine urme de cereale (gluten);Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale;A se pastra la loc racoros (20 °C) si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura;Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g:Valoare energetica 345 Kcal/ 1445 KJ;Grasimi, din care: 13,2 g;- acizi grasi saturati 1,4 g;Carbohidrati, din care: 6,0 g;- zaharuri 2,3 g;Fibre 32,5 g;Proteine 34,4 g;Sare 0,22 g.Mod de consum Pronat Faina din seminte de in:Faina de in poate fi adaugata direct in amestecul pentru gustari, fulgi de ovaz si muesli pentru micul dejun precum si la prepararea biscuitilor, produselor de patiserie si panificatie, paste sau deserturi.

Acest produs Pronat Faina din seminte de in, 150g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seminte de pin, 50g, Solaris
Ascovit Multivit cu aroma de zmeura, 60 comprimate, Omega Pharma
Crema de fata pentru ten gras, 75 ml, VivaNatura
Alevia Ceai gastric, 20 plicuri
FARES Ceai Trei Frati Patati P141 50g
Ulei esential de Tea Tree, 10ml, Trio Verde
Baton mar Bio, 25g, Mogli
ABOCA FINOCARBO PLUS 20 CAPSULE 1+1 CADOU
Tri Tone Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
chevron-right-circle