Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. BIO SI Wellness
  4. /
  5. Ceaiuri BIO
  6. /
  7. Yogi Tea Ceai calmant,...

Yogi Tea Ceai calmant, 17 plicuri

Beneficii Yogi Tea Ceai calmant:Un ceai pentru toata lumea care cauta puterea linistii.O ceasca de YOGI TEA® Relax este ca un paradis linistit in vremuri tumultuoase.Aroma ispititoare a musetelului si a florilor de tei este deja suficienta pentru a emana seninatate.In combinatie cu macesul fructat, valurile sunt calmate. Puteti lua din nou carma cu liniste deplina.Ingrediente Yogi Tea Ceai calmant:Flori de musetel* (17%), fenicul*, flori de tei* (15%), cardamom*, malt din orz*, hibiscus*, lemn dulce*, alfalfa*, frunze de zmeura*, coaja de portocale*, macese* (2%), scortisoara*, ghimbir*, cuisoare*, piper negru*.*=din culturi certficate ecologic. Agricultura non-UE.Mod de preparare Yogi Tea Ceai calmant:Turnati 250 ml apa fierbinte peste un plic cu ceai. Lasati sa infuzeze 6-7 minute.

Acest produs Yogi Tea Ceai calmant, 17 plicuri din categoria BIO SI Wellness se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biolectra Magnesium 300 mg direct cu aroma de lamaie, x 20 plicuri
Costum medical alb unisex, Model Activity - M
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 80110 C2
Epitelin unguent cu Galbenele Aliphia, 40g, Exhelios
GNC VITAMIN B-12 500MCG X 100 TABLETE VEGETALE
LOTIUNE DEMACHIANTA ANTI-AGE HA 150ML FITERMAN
Nestle Resource Protein vanilla, 4 flacoane EasyBottle, 200ml
Solaray Total Cleanse Colon, 60 capsule, Secom
QUIXX SOFT SPRAY NAZAL 30ML
chevron-right-circle