Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Actylid Lipogel oftalmic, 15 ml

Beneficii Actylid Lipogel oftalmic:blefarite;blefaro-conjunctivite;conjunctivite;alergii;poate fi folosit ca adjuvant pentru pastrarea asepsiei pre si post chirurgical.Ingrediente Actylid Lipogel oftalmic:Arbore de ceai, Bisabolol, Vitamina A si guma de Xantan.Mod de utilizare Actylid Lipogel oftalmic:Aplicare dimineata si seara prin masajul usor al pleoapelor si zonei perioculare.Nu este sampon, nu contine detergenti, nu face spuma, nu se spala.

Acest produs Actylid Lipogel oftalmic, 15 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ENTEROLACTIS DUO 20PLICURI
Crema de noapte cu efect relaxant pentru fata Laveder Clouds Lamellar, 50ml, Ecoforia
Sapun solid cu trandafiri si unt de shea, 100g, La Saponaria
GNC TOTAL LEAN PREMIUM CLA 3-6-9 X 120 CAPSULE GELATINOASE MOI
Gel hidratant pentru ten normal si mixt Eau Thermale, 40ml, Uriage
Emulsie hidratanta cu ceai verde, 120ml, Isntree
Ceai Respiratorus, 90g, Faunus Plant
Sudocrem crema antiseptica, 125g
Vopsea de par pentru barbati Nr.50 Light Brown, 35ml, Petrole Hahn
chevron-right-circle