Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

UriBleu, 30 comprimate

BeneficiiSingurul produs ce adreseaza infectia si litiaza urinara;Compozitie complexa cu PAC, D-Manoza , PHILLANTHUS siCHRYSANTHELLUM;Contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar;Este recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic;Combate urolitiaza.Ingrediente active:ProantocianidineActioneaza asupra bacteriilor patogene la nivelul uroteliului prin ruperea invelisului protector si inhibarea capacitatii de aderare.D-manozaMonozaharid cu efect sinergic impreuna cu proantocianidinele.Phillanthus & CrysanthellumReduc litiaza urinara si previn formarea acesteia.Mod de administrare:Acut : 2 tablete / zi timp de 4 saptamaniRecurenta : 1 tableta / zi timp de 3 luni

Acest produs UriBleu, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Detergent bio de rufe hipoalergenic pentru spalare manuala cu parfum de caise, 250ml, Etamine
Ulei de somon Omega 3, 60 capsule, Alevia
GNC Men's Extract Din Palmier Pitic, 120 tablete
Scrub de corp cu zahar si lemongrass, 250ml, Organic Shop
Mirtilene puro x 30tb
Reishi + Shiitake + Maitake, 60 capsule, Cosmopharm
Ciocolata amaruie cu 70% polen, 100g, Sweeteria
Deodorant bio protector cu parfum de flori de lotus, 50ml, Coslys
Formula de lapte NAN1 OPTIPRO HMO, 800g, Nestle
chevron-right-circle