Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema adeziva pentru proteze Max Fixare + Confort, 40 g, Corega

Beneficii Crema adeziva pentru proteze Corega Max Fixare + Confort:fixare puternica;ajuta la absorbtia presiunii data de proteza dentara;actiune dubla;aplicator pentru precizie;12h de fixare;Ingrediente:Cellulose Gum, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Carbomer.Acesta este un dispozitiv medical. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare de pe ambalaj. Precautii / Atentionari:A nu se lasa la vederea si indemana copiilor. Daca apar reactii alergice, intrerupeti utilizarea. Capetele cutiei sunt lipite. Nu utilizati produsul in cazul in care capetele cutiei sunt dezlipite.Cititi cu atentie instructiunile de folosire din prospect.

Acest produs Crema adeziva pentru proteze Max Fixare + Confort, 40 g, Corega din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun Natural Roinita si Menta Creata, 90g, Savonia
Sampon calmant pentru scalp sensibil sau iritat Novophane, 200ml, ACM
Linistress x 30 caps.
Ruj lichid rezistent cu stralucire de vinil Superstay Ink 15 Peachy, 4.2ml, Maybelline
SECOM ALIVE MULTI-VITAMINE COPII GUMMIES 90BUC
Chicco Perfect5 Tetina anticolici silicon, flux lent, 2 bucati, 0luni+
Dr. Max Acid folic​, 90 comprimate filmate
Gel crema dupa expunerea la soare Photoderm, 200 ml, Bioderma
Dr Fiterman BODY OIL Sunset in Sicily, 150ml
chevron-right-circle