Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Alevia CALCIU MAGNEZIU ZINC, 40 capsule

Beneficii Alevia Calciu Magneziu Zinc:Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor (Calciu si Magneziu);Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular (Calciu si Magneziu);Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos (Magneziu);Contribuie la mentinerea sanatatii psihice (Magneziu);Contribuie la mentinerea sanatatii pielii, unghiilor si parului (Zinc). Ingrediente:Calciu (carbonat de calciu 800mg) 320mg, Magneziu (carbonat de magneziu 385mg) 110mg, Zinc (oxid de zinc 6mg) 5mg/Mod de utilizare:Cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. Cure de 10 zile pe luna.Contraindicatii:Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Acest produs Alevia CALCIU MAGNEZIU ZINC, 40 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spirulina si catina, 60 comprimate, Dacia Plant
Spuma pentru fata si corp cu SPF30 Sunscreen Mousse, 150ml, Evy Technology
ParuSan tratament intensiv, 125ml
Ser Termoprotector Cu Keratină
Vopsea de par Argan Oil 6.1, 50ml, Korres
Pachet Apa termala 1 + 70% reducere la al doilea produs, 2 x 300ml, Uriage
AQUAFRESH BIG TEETH PASTA DE DINTI 50ML
Proteine din zer + izolat proteic syntha 6 aroma ciocolata Strawberry Milkshake , 1.68kg, BSN
ZIAJA Gel cremos pentru igiena intima cu acid hialuronic, 500 ml
chevron-right-circle