Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Glucometre
  6. /
  7. Teste automonitorizare ACCU-CHEK INSTANT,...

Teste automonitorizare ACCU-CHEK INSTANT, 50 buc

Caracteristici Aplicarea usoara a esantionului de sange Esantion mic de sangeTestele de glicemie Accu-Chek Instant necesita doar o proba de sange foarte mica pentru a efectua un test de glucoza din sange - doar 0,6 µl de sange.Cum folositi Testele automonitorizare Accu-Chek Instant: Asigurati-va ca aveti mainile curate si uscate. Inserati testul in glucometru in directia indicata de sageti. Glucometrul porneste. Asteptati pana vedeti un test si o picatura de sange afisate pe display. Obtineti o picatura de sange folosind dispozitivul de intepare. Atingeti picatura de sange de marginea suprafetei galbene de pe test. Nu puneti sange desupra testului, ci din lateral. Cand vedeti clepsidra pe display, aveti suficient sange pe test.

Acest produs Teste automonitorizare ACCU-CHEK INSTANT, 50 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par semipermanenta Vip! Violet Color Switch, 80ml, Londa Professional
Termometru cu infrarosu Gentle Temp GT720, Omron
Ser cu 10% nicinamida B-Bomb, 30ml, Geek&Gorgeous
Stick Nutritiv cu Cold Cream, 9.2g, Mustela
CHICCO 67294 BALSAM DE RUFE 750ML
Rivadouce Junior Sampon si Gel Dus Miere si Capsune, 500ml
Rimel Extra Volume 66003, 10ml, Magic Studio
Nesiomag Magneziu 375 mg 18 plicuri Novadiet
11480 Gerovital Tratament Expert Masca regeneranta, 150 ml
chevron-right-circle