Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena orala
  6. /
  7. Elgydium Kids Pasta de...

Elgydium Kids Pasta de dinti cu fructe de padure 3-6 ani, 50 ml

Beneficii Elgydium Kids Pasta de dinti cu fructe de padure 3-6 ani:Smaltul dintilor de lapte este mai subtire si mai putin mineralizat decat smaltul dintilor definitivi.Pasta de dinti Elgydium Kids ofera protectie eficienta dintilor de lapte ai copiilor cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani.Pasta de dinti sub forma de gel cu aroma de fructe de padure.Ingrediente active Elgydium Kids Pasta de dinti cu fructe de padure 3-6 ani:Fluorinol® - aminofluorura de generatia a doua, ajuta la intarirea dintilor si ii protejeaza;Siliglycol - ce formeaza un film protector care favorizeaza fixarea fluorurilor.Mod de utilizare Elgydium Kids Pasta de dinti cu fructe de padure 3-6 ani:Se periaza dintii dupa fiecare masa, in fiecare zi.Atentie!A nu se inghiti!Nu pastrati produsul la temperatura mai mare de 25°C

Acest produs Elgydium Kids Pasta de dinti cu fructe de padure 3-6 ani, 50 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.55 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Fotoprotectie depigmentanta, Spf50, 50ml, Sophieskin
Ser intensiv Antirid Repair pentru conturul ochilor cu colagen si rodie, 15ml, Clinians
Silimarina 450mg, 30 comprimate filmate, Laboratoarele Remedia
Sos bio vegan cu rosii si verdeata pentru bebelusi 8 luni+, 150g, Germinal
Lingurite termosensibile +6 luni, 3 bucati, Baby Nova
Gel pentru piele Bentonitin, 40 g, Laropharm
Masca cu Galbenele si Panthenol, 7Days Plus, 1 bucata, Ariul
Sampon organic solid ultrabland cu Galbenele, 55g, Biosince 1975
Triflex Fast Acting, 120 tablete, GNC
chevron-right-circle