Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Cereale
  6. /
  7. Nestle Somn usor grau...

Nestle Somn usor grau 5 fructe, 250g

Nestle Mic dejun grau 5 fructe:Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din grau cu 5 fructe (portocale, banane, mere, ananas, pere) si lapte.  Bine de stiut ! 1 castronel pe zi de cereale NESTLE pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima.Cereale cu gluten.Se prepara cu apa.Ingrediente Nestle Mic dejun grau 5 fructe:Lapte, Bifidus BL si Imunonutrienti  precum Zinc, Fier, Vitamina A si Vitamina C, care ajuta la sustinerea mecanismelor naturale de aparare ale bebelusului zi de zi.FARA ZAHAR ADAUGAT.Contine doar zaharurile care se gasesc in mod natural in cereale.

Acest produs Nestle Somn usor grau 5 fructe, 250g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Talpite jungle cu mar si coacaze negre, 20g, Bear
Ser pentru fata 5xPure Hyaluronic, 30ml, La Cabine
FOLTENE Pharma Tratament pentru gene si sprancene, 6.5 ml
Ulei esential de pin R21, 10ml, Fares
Kit Weekend Getaway, 4 produse travel size, Purito
Ulei esential de Menta, 10 ml, Steaua Divina
Cana antrenament din silicon Cute Animals Urs, 320ml, Canpol babies
Spuma de curatare Soothing Clear, 150ml, Neutrogena
Dr. Max Betisoare igienice, 160 bucati
chevron-right-circle