Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Mama si copilul
  6. /
  7. Micro Clisma Microenema pentru...

Micro Clisma Microenema pentru copii, 6 flacoane

Ingrediente Micro Clisma Microenema pentru copii:Glicerol 2.25 g, extract glicerinat de mușețel 0.1 g, extract glicerinat de nalbă 0.1 g, amidon de grâu 0.02 g, apă distilată 3 g.1 fiola contine:IngredientCantitateGlicerolextract glicerinat de musetelextract glicerinat de nalbaamidon de grauapa distilata2.25 g0.1 g0.1 g0.02 g3 g Mod de utilizare:1 microclismă la nevoie, sau conform prescripției medicale.Îndepărtați învelișul canulei. Lubrifiați canula cu o picătură din aceași soluție.Introduceți canula în rect și apăsați bulbul.Extrageți ținând apăsat și aruncați.

Acest produs Micro Clisma Microenema pentru copii, 6 flacoane din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema iluminatoare pentru ochi, 15ml, Yves Rocher
Amestec de fructe – deliciu rosu, 125g, Solaris
Solotica Aquarella Tupis Brown 90 purtari 2 lentile/cutie
Sirop laxativ cu miere si propolis D69, 100ml, Fares
ISOSTAR ENDURANCE HIGH CARB BAR 40G
Balsam de noapte cu efect anti-oboseala si antioxidant, 50ml, Evoluderm
Zmeura invelita in ciocolata bio fara gluten, 50g, Super Fudgio
Bioderma gel-crema dupa expunerea la soare 200ml
Unt de Shea Bio purificat, 100 ml, Ellemental
chevron-right-circle