Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Nebulizatoare
  6. /
  7. Nebulizator ultra portabil cu...

Nebulizator ultra portabil cu stikere de personalizare, Zano Inspire

Zano Inspire nebulizator ultra portabil este prietenos cu copiii si este conceput sa ofere ameliorare rapida a simtomelor atat la parinti, cat si la copii. Nivelul de zgomot de 55 db poate fi comparat cu volumul unei conversatii de acasa, astfel incat se evita o eventuala inspaimantare a copiilor. Zano Inspire poate fi tinut in palma si cantareste sub 200 de grame. Zano este insotit de o geanta de depozitare practica, facandu-l foarte usor de transportat oricand calatoresti si usor de depozitat.Caracteristici Zano Inspire Nebulizator ultra portabil cu compresor Zano Inspire genereaza particule cu un diametru mediu de 3,8 μm DAMM. Asigura o dispersare egala a medicatiei sub forma de aerosol, catre toate zonele plamanilor pe durata intregului proces de nebulizare. Volumul rezidual reprezinta volumul de medicatie care ramane in rezervorul nebulizatorului dupa incheierea terapiei si care nu mai poate fi folosit. Datorita formei rezervorului de medicatie, Zano Inspire are un volum rezidual sub 0,8 ml. Astfel, permite livrarea unei doze mai mari de medicatie cu o pierdere mai scazuta.SET COMPLET DE ACCESORII INCLUS - masca pentru copii, masca pentru adulti, rezervor medicatie, piesa de gura, tub de inhalare si filtre x 5.CREEAZA-L PE ZANOIn pachetul Zano Inspire vei gasi un set complet de abtibilduri amuzante – 4 emotii x 2 culori. Acestea ofera posibilitatea de a-l personaliza pe Zano in 8 modalitati diferite, in functie de starea de spirit si preferinte. [accordions id='389923']

Acest produs Nebulizator ultra portabil cu stikere de personalizare, Zano Inspire din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

231.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solgar Omega-3 Triple Strength, 50 capsule
Sampon fara lacrimi, 700ml, Dalin
EXTRACT DIN MLADITE DE ROZMARIN 50ML
RNW Tratament de buze, 8 g
Cafea boabe Mexic FTO, 200g, Evolet
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX6513 3161
Fond de ten HD Liquid Coverage Foundation 020 - Rose Beige, 30ml, Catrice
Freshlook Colors Misty Gray 30 de purtari 2 lentile/cutie
Lac de unghii Gel Laque 208, 8ml, Eveline Cosmetics
chevron-right-circle