Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sirop Pin, 200 ml, Faunus Plant

Beneficii Sirop Pin, Faunus Plant:functionarea normala a aparatului respirator;imbunatatirea capacitatii respiratorii;reducerea disconfortului care apare la nivelul cailor respiratorii.Proprietati: expectorant, emolient, antispastic bronsic, usureaza simptomele racelii.Recomandari: tuse, gripe, astm bronsic.Ingrediente: Extract de Pin (Pinus sylvestris) muguri (40%); zahar invertit; conservat: sorbat de potasiu.Mod de administrare: Adulti: Cate o lingura (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Cate o lingurita (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.Durata unei cure recomandate este de 1-2 luni sau la nevoie.Pentru rezultate superioare, se recomanda folosirea in asociere cu Ceaiul Respiratorus.Precautii / Atentionari:Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.Produs 100% natural, obtinut prin prelucrare manuala.Nu contine coloranti sau arome artificiale.Produs avizat de SNPMAPS, notificare nr. 9772/2015.

Acest produs Sirop Pin, 200 ml, Faunus Plant din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SECOM SHIITAKE MAITAKE SE 60 CAPSULE
Ceai Ginkgo 17 plicuri, Yogi Tea
Spuma de curatare Tinero AZ, 70ml, Antibiotice
Ceai de fructe BIO cu mirodenii Semineu, 18 plicuri, Sonnentor
Creion pentru buze Plumping Lip Liner 110 - Stay Seductive, 0.35g, Catrice
Burete infuzat cu Retinol si Zmeura, 75g, Biovene
YK Ginseng + Royal Jelly 476 mg, 30 caps
Naturalis CardioSuport, 30 capsule
Paranix Pieptene pentru indepartarea Paduchilor si Oualor
chevron-right-circle