Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Balsam buze Lavanda, 5 ml, Faunus Plant

Beneficii Balsam buze Lavanda, Faunus Plant:Pentru a proteja cu delicatete pielea sensibila, pentru a o hidrata si catifela in maniera naturala, in balsamul de buze cu Lavanda am mai adaugat extract de Galbenele si vitamina E;Produs 100% natural, obtinut prin prelucrare manuala;Nu contine parabeni sau alte substante cu potential nociv.Ingrediente: Ulei de masline (Olea Europaea), Galbenele (Calendula officinalis), ceara de albine (Cera flava), ulei esential de lavanda (Lavandula angustifolia), vitamina E (tocopherol).

Acest produs Balsam buze Lavanda, 5 ml, Faunus Plant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop pentru copii Plantusin Mami si Bebe R58, 100ml, Fares
Drojdie uscata activa fara gluten Bio, 9g, Rapunzel
Mix de uleiuri esentiale +9 Acnee, 10ml, Cosmopharm
Spray antiperspirant picioare 24h, 150 ml, Efasit
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2079 FLL
Apa cu protectie solara SPF 30+ pentru bronz de durata fata si corp Capital Soleil, 200ml, Vichy
Masca tip servetel cu cafea, 25ml, Pax Moly
Crema hidratanta de zi 10% Vitamin B5, 50 g, Minimalist
Ser pentru fata anti-imbatranire Retinol Boost, 30ml, Neutrogena
chevron-right-circle