Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ceaiuri si tincturi
  6. /
  7. Tinctura Senzual Protect, 100ml,...

Tinctura Senzual Protect, 100ml, Steaua Divina

Beneficii Senzual Protect Tinctura:Indicatii: Se recomanda ca adjuvant in igiena intima zilnica precum si inainte si dupa actul sexual;Actiuni: Antiseptic antiinflamator ajuta la eliminarea senzatiilor de iritatie si a secretiilor excesive din zona genitala previne infectiile si inflamatiile genitale.Ingrediente:Musetel (Chamomilla recutita), Galbenele (Calendula officinalis), Muguri de plop (Populus nigra), Pelin (Artemisia absinthium), Rostopasca (Chelidonium majus), Tintaura (Centaurium erythrea), Neem (Azadirachta indica), Vidanga (Embelia ribes), Turmeric (Curcuma longa), Sanziene (Galium verum), Trandafir (Rosa damascena), Trei-frati-patati (Viola tricolor), apa distilata, alcool etilic alimentar (min. 30% vol.).Mod de administare: Se realizeaza spalaturi locale in dilutie de o lingura de tinctura la o cana cu apa.Precautii / Atentionari:Nu se aplica local in caz de rani deschise, nu se foloseste nediluat.Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului

Acest produs Tinctura Senzual Protect, 100ml, Steaua Divina din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere unisex Polarizen ASM055 C2
Forfecuta profesionala de cuticule Cup03, 1 bucata, Cupio
Servetele umede Happy Milk & Honey, 2 x 64 bucati, Bella Baby
Calcivid formula citrat, 30 comprimate, Beres
REMEDIA SARURI DE REHIDRATARE 20PLICURI
Unt de arahide gust intens, 280g, Meridian
Fertilovit F 35 plus, 90 capsule
AVENE CLEANENCE APA MICELARA 400ML 1+1 70% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Alevia Balsam gheara diavolului, 250 g
chevron-right-circle