Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Termometre
  6. /
  7. Termometru pentru baie, diverse...

Termometru pentru baie, diverse culori, 1 bucata, Canpol Babies

Beneficii Canpol termometru de baie:permite masurarea temperaturii apei inainte de baita; forma interesanta va capta atentia celui mic;acesta pluteste, permitand monitorizarea continua a temperaturii;este foarte usor de citit si utilizat;temperatura recomandata este de 37 grade C si este marcata pe termometru cu simbolul unui bebelus;varsta recomandata: 0m+;Nu contine BPA.Precautii / Atentionari:* Diverse culori vesele, culoarea poate sa difere in functie de disponibilitate.Daca doriti o anumita culore/model, va rugam sa ne lasati mesaj in rubrica de observatii din finalizarea comenzii. In caz contrar, produsul livrat va fi in functie de starea stocului.

Acest produs Termometru pentru baie, diverse culori, 1 bucata, Canpol Babies din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei ingrijire Bebe, 150 ml, Gerovital Kids
Ser antirid forte cu pompita Vitamin C Plus, 30ml, Cosmetic Plant
Distonoplant Mami si Bebe N170, 60 capsule, Fares
Scutece Happy Maxi Plus 9-20kg, 62 bucati, Bella Baby
Guma modelatoare pentru par cu fixare puternica dar flexibila Chaotic, 100ml, Got2b
Sampon anti-caderea parului Hairixil Forte, 250ml, PFC Cosmetics
Topfer Cereale cu gris de grau, mere si banane, 6+ luni, 175g
Crema pentru fermitate Eco Kombucha, 50ml, Lirene
Trussa Kit coprocultor, 1 bucata
chevron-right-circle