Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Unt de shea corp Moroccan Rose, 240g, Tree Hut

Beneficii Unt de shea corp Moroccan Rose, Tree Hut:ULEIUL DE ARGAN MAROCAN ajuta la cresterea elasticitatii si echilibrului pielii, hidrateaza pielea uscata;ULEIUL DE MACESE este cunoscut pentru refacerea texturii pielii si la mentinerea unui aspect natural de stralucire;SHEA BUTTER – Untul de Karité este cunoscut pentru ca hidrateaza, hraneste si catifeleaza pielea in profunzime contribuind in acelasi timp la mentinera elasticitatii.Profilul parfumuluiVARF: Rodie, FrezieMIJLOC: Iasomie alba, lemn de santalBAZA: Vanilie, mosc albIngrediente:Aqua (Water/Eau), Glycerin, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Peg-100 Stearate, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Myristyl Myristate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Sodium Chloride, Rosa Canina Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylyl Glycol, Limonene, Linalool, Blue 1 (Ci 42090), Red 4 (Ci 14700).Mod de utilizare:Dupa baie sau pentru a hidrata si improspata pielea, se aplica pe pielea uscata si se maseaza bine. Aplicati cat de des este necesar.

Acest produs Unt de shea corp Moroccan Rose, 240g, Tree Hut din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Parapharm Picaturi Suedeze Dr Racz, 500ml
Tinctura de echinacea, 50ml, Dacia Plant
Spray pentru protectie solara SPF30, 200ml, Avene
Centura elastica de sustinere pentru gravide Gerda Air marimea 2 (S) alb, 1 bucata, Tonus Elast
Spray pentru volum Style, 300ml, JOC
Crema de iaurt cu pere si scortisoara, 2 x 130g, BabyBio
Tratament hidratant pentru fermitate ten Retinol Cream, 75ml, Biovene
Magneziu 250mg, 90 capsule, Jamieson
Fond de ten Beauty Bronze Beige, 30ml, Gerovital
chevron-right-circle