Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tinctura Marar, 50ml, Dacia Plant

Beneficii Tinctura Marar, Dacia Plant:ajuta la mentinerea ciclului menstrual normal;contribuie la mentinerea lactatiei normale;poate fi utilizat pentru sustinerea digestiei;contribuie la confortul digestiv.Ingrediente:Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 45/55 in raport de masa) din seminte de marar (Anethum graveolens).Mod de administrare:Intern:Tineri intre 14 si 18 ani: cate 20 picaturi de 3 ori pe zi.Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi.Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 de minute inainte de masa.Se recomanda administrare indelungata in cure de minim 3 luni cu o saptamana pauza dupa fiecare luna de administrare.Precautii / Atentionari:Hiperestrogenism, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Acest produs Tinctura Marar, 50ml, Dacia Plant din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

INFANT UNO UNO RESPIR 3% 20MONODOZE X 5ML
Spuma de baie multi-senzoriala, 750ml, Mustela
Ulei de Peste, 1000 mg Omega-3 EPA si DHA, 30 capsule, GNC
POLISANO LINISTRESS 20 CAPSULE
Beauty Jar Spuma de baie nutritiva, Dolce Vita, 400 ml
EXTRACT DIN MLADITE DE SEQUOIA 50ML
Crema de maini antibacteriana, 50ml, Neutrogena
Pachet NeoMagni Cramp 50 tablete + Cramp 30 tablete cadou
Bio-Sun Respi, 10 cps
chevron-right-circle