Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Nebulizatoare
  6. /
  7. Nebulizator Ultrasonic Portabil cu...

Nebulizator Ultrasonic Portabil cu acumulator Dr Mayer

Beneficii Nebulizator Ultrasonic Portabil cu acumulator Dr Mayer:Portabil;Dimensiuni reduse (44.9(L)mm*59.8(W) *118.7(H)mm);Tehnologie Mesh;Rezistent la apa;Rata de nebulizare ajustabila manual pentru a imbunatati absorbtia;Doza nebulizatorului are Instalare magnetica de tip push-pull care faciliteaza instalarea rapida (1s);Doza inlocuibila (doza de rezerva inclusa);Poate fi folosit atat de adulti cat si de copii (Masca adult + masca copil incluse);Design dublu rezistent la apa;Baterie reincarcabila;2 moduri de incarcate (statie de incarcare sau cablu USB);Oprire automata pentru a evita functionarea in gol (la fiecare 10 minute);Poate fi utilizat 50 minute in reprize de cate 10 minute (cu bateriile incarcate la maximum).Date tehnice:Model: WhisperAlimentare: DC7.4V (litiu-ion reincarcabil sau DC5.0V cu adaptor USB)Putere consumata:

Acest produs Nebulizator Ultrasonic Portabil cu acumulator Dr Mayer din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

385.7 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Walmark Urinal Express pH 6 plicuri
Sampon bio revitalizant cu ulei de cocos si otet de zmeura, 200ml, Born to Bio
Fier IV, 30 capsule, Smarthit
Colagen natural picaturi, 30 ml, Biosil
Repaira, 90 capsule, Vitamunda
Balsam nutritiv pentru ingrijirea buzelor, 6g, Tis Farmaceutic
Asepta Akileine spray-pudra pentru picioare 150 ml
Ceai alb, White Tea Mango Orange, 100 g, Basilur
Bomboane digestive mentolate, 24 comprimate, Dills
chevron-right-circle