Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel reparator pentru piele fragila, 30 ml, Ceramol

Beneficii Gel reparator pentru piele fragila, Ceramol:De asemenea, garanteaza activitate antimicrobiana localizata pe zonele in care se aplica, impreuna cu activitati calmante si hidratante;Ceramol Ag Gel este indicat in toate cazurile in care pielea este fragila sau sunt prezente mici abraziuni superficiale;Potrivit pentru copii, adulti si varstnici.Ingrediente active:Argint microinizat: actiune protectoare a straturilor superficiale si profunde ale pielii si actiune antimicrobiana.Acid hialuronic: actiune hidratanta si filmogena, favorizeaza procesul de restructurare fiziologica a pielii.Acid beta-gliceritnic: activitate calmanta.Ingrediente INCI: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylyl Methicone, Isododecane, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Isosorbide Dicaprylate, Dextrin Palmitate, Polyhydroxystearic Acid, Sodium Chloride, Arginine, Squalane, Dimethicone/vinyl Dimethicone Crosspolymer, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Silver, Sodium Hyaluronate, Silica.Mod de utilizare: Aplica gelul de cel putin 2 ori pe zi pe zona curata si uscata afectata pana cand pielea este complet restructurata. Pentru indicatii specifice consultati medicul sau farmacistul.

Acest produs Gel reparator pentru piele fragila, 30 ml, Ceramol din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de par Ulei Extraordinar Cocos, 200ml, Elseve
Detergent lichid pentru hainele bebelusului, 1l, Frezyderm
Faina alba de grau bio, tip 700, 1kg, Pronat
Vopsea de par naturala Saten auriu deschis (5.3), 140ml, Noah
Lac de unghii Coral Hybrid Gel nr.32, argintiu, 11 ml, Delia
Sampon calmant Kertyol PSO, 200ml, Ducray
Ochelari de soare dama Furla SFU737 700P
Alergisalm, 60 tablete, Ayurmed
Spuma de curatare BHA Tea-Trica Centella Madagascar, 125ml, Skin1004
chevron-right-circle