Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ape termale
  6. /
  7. Apa termala Naturala Pure...

Apa termala Naturala Pure Moisture, 150 ml, Elmiplant

Beneficii Apa termala Naturala Pure Moisture, Elmiplant:Apa elmiplant confera hidratare imediata, prospetime si tonifiere, fiind potrivita pentru toate tipurile de ten.Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Pulverizati un strat fin ori de cate ori simtiti nevoia si lasati sa se absoarba. Tamponati usor, indepartand excesul ramas pe piele. Apa termala naturala este ideala in calatorii, la birou, in timpul si dupa orele de sport, pentru fixarea machiajului sau pentru improspatarea tenului dupa demachierePrecautii / Atentionari:Produsul contine gaz propulsor neutru, inert si non-inflamabil ce nu afecteaza stratul de ozon.

Acest produs Apa termala Naturala Pure Moisture, 150 ml, Elmiplant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid cu acid hialuronic concentrat H3 Evolution +30, 50ml, Gerovital
Balsam pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, 1000 ml, Alfaparf
Lac de unghii NutriColor, Care&Colour, NC8, 10.5ml, Andreia Professional
ZIAJA Cocoa Butter- Unt de corp, 200ml
HYLLAN ADREHYLL ADULTI 10 PLICURI
InoCell, 60 capsule
Aparat de aerosoli cu compresor Nebexpert Micro
Frezyderm PS.T. Crema Keratolitică Psoriazis 200 ml Pasul 2
Baton proteic Smart Bar White Choc Blondie, 64 g, PhD Nutrition
chevron-right-circle