Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Lubrifianti
  6. /
  7. Ulei de masaj senzual...

Ulei de masaj senzual Sexy Therapy The Secret, 200 ml, Orgie

Beneficii Ulei de masaj senzual Sexy Therapy The Secret, Orgie:Ideal pentru masaje de preludiu prelungite;Efect de netezire, hidratare si matasos asupra pielii;Parfum - Mix de Fructe Floral | Arome principale: vanilie si iasomie.Ingrediente:PARAFFINUM LIQUIDUM, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PARFUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE.Mod de utilizare:Aplicati o cantitate generoasa pe zona dorita. Folositi mainile sau propriul corp pentru a efectua masajul.

Acest produs Ulei de masaj senzual Sexy Therapy The Secret, 200 ml, Orgie din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Oakley BASE PLANE OX3232 323201
Tetina dinamica Mammafeel forma de cruce, 1 bucata, Lovi
Absorbante ultra plus, 10 bucati, Always
LEVURIN 10PLICURI
ISOSTAR TABLETE IZOTONICE LEMON 120G
EXTRACT DIN MUGURI DE NUC 50ML
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6505 G22
Tratament pentru scalp si par gras cu alge marine, 100ml, Rausch
Biorepair Junior 0-6 ani piersica, 50ml
chevron-right-circle