Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Lubrifianti
  6. /
  7. Gel intim extra puternic,...

Gel intim extra puternic, Sexy Vibe, 15 ml, Orgie

Beneficii Gel intim extra puternic, Sexy Vibe, Orgie:Gel intim Arousal pentru cupluri sau dragostea cu propriul corp; Efecte instantanee de vibratii si furnicaturi extra puternice asupra zonelor intime.Ingrediente:AQUA, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, SODIUM SACCHARIN, NIACINAMIDE, AMINOMETHYL PROPANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, LIMONENE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.Mod de utilizare:Aplicati o cantitate mica pe zonele intime. Reaplicati daca doriti.*Orgie recomanda sa incepeti cu o doza de 1 pompa si sa ajustati doza in functie de ceea ce considerati excitant si totusi confortabil.

Acest produs Gel intim extra puternic, Sexy Vibe, 15 ml, Orgie din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

128.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orteza de glezna Standard - glezniera elastica - XL
Vopsea de par Express Blonde Toner Color Tune /07, 60ml, Londa Professional
Ser depigmentant Neotone 30ml, Isis Pharma
Silfide Detox, 30 comprimate, Alevia
Concentrat de hidratare pentru fata Clinique for Men, 50ml, Clinique
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6415 A01
Mini pack batoane cu ciocolata, 62g, Gerlinea
Pudra Bio carob vegana, 250g, Rapunzel
Psoristop, 30 capsule, Parapharm
chevron-right-circle