Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Lubrifianti
  6. /
  7. Crema pentru imbunatatirea erectiei...

Crema pentru imbunatatirea erectiei Touro Power, 15 ml, Orgie

Beneficii Crema pentru imbunatatirea erectiei Touro Power, Orgie:Touro ofera erectii mai usoare si mai rigide, avand ca rezultat o maxima excitatie si placere pentru barbati;Intarirea penisului, stimularea excitarii.Ingrediente:AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PEG-100 STEARATE, TAURINE, SODIUM POLYACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, PHENoXYETHANoL, HYDROGENATED POLYDECENE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, DISODIUM EDTA, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIDECETH-6, BHT, VANILLYL BUTYL ETHER, SODIUM BENZOATE, ISOPENTYLDIOL, MENTHYL LACTATE, SODIUM METABISULFITE.Mod de utilizare:Aplicati 2 sau 3 din produs pe penis si masati intens.Reaplicati daca doriti.

Acest produs Crema pentru imbunatatirea erectiei Touro Power, 15 ml, Orgie din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Armani Exchange AX1056 6085
Marnys Vitamina C 1000mg Lipozomala, 20 fiole
ZDROVIT VEDIXIN MAX 30 COMPRIMATE FILMATE
Gel cu protectie solara pentru conditii extreme si piele sensibila SPF50+, 250ml, Ultrasun
Beyus Apa termala, 250 ml
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1321 C6
Lysaskin Xerolys 30, 100 ml
Suzeta silicon cu inel 26210, 0-18luni, diferite modele, 2 bucati, Baby Nova
Extract din seva de MESTEACAN, 50 ml
chevron-right-circle