Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Epilare
  6. /
  7. Lotiune Bikini Ingrow, 100...

Lotiune Bikini Ingrow, 100 ml, Eva Intima

Beneficii Lotiune pentru prevenirea firelor de par crescute sub piele dupa depilare Eva Intima Bikini Ingrow:Prevenirea foliculitei;Acțiune imediată;Nu lasă reziduri;Testat dermatologic;Agenți keratolitici și exfolianți speciali care mențin foliculii de păr deschișI nu permit prinderea firelor de păr în creștere și împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene care pot duce la inflamația cunoscută sub numele de bursită; Nu conține coloranți și parfum.Ingrediente:Alcool denat, apa, uree, acid lactic, pantenol, propilen glicol, acid salicilic, bisabolol, extract de floare de arnica montana, extract de radacina de echinacea purpurea, mentol, pulbere din frunze de aloe barbadensis, extract de chamomilla recutita.Mod de utilizare:Folosiți o bucată de bumbac îmbibată în EVA INTIMA® BIKINI INGROW și aplicați în zonele în care sunt prinse firele de păr. Aplicați de 3-4 ori pe zi.Alcool denat, apa, uree, acid lactic, pantenol, propilen glicol, acid salicilic, bisabolol, extract de floare de arnica montana, extract de radacina de echinacea purpurea, mentol, pulbere din frunze de aloe barbadensis, extract de chamomilla recutita.

Acest produs Lotiune Bikini Ingrow, 100 ml, Eva Intima din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.31 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ginkgo Biloba & Royal Jelly & Ginseng NATURALIA DIET, 10 fiole x 10 ml
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi AS6363 C3
Crema Anti-age Expert Pro Colagen, 40ml, Novexpert
Malai eco grisat fin integral, 500g, Primeal
Set briceag pentru par si barba Men, 2 bucati, Parsa
BIO OIL GEL PENTRU INGRIJIREA PIELII USCATE 100ML
Ulei de in presat la rece, 60ml, Sabio
Vitamina K2, 60 tablete, Genius Nutrition
Vopsea de par permanenta 9/3 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
chevron-right-circle