Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Comprese
  6. /
  7. Comprese cu acetat de...

Comprese cu acetat de Clorhexidina Hexatulle, 10x10cm, 10 buc

Caracteristici comprese cu acetat de Clorhexidina Hexatulle, 10x10cm, 10 bucHEXATULLE actioneaza ca o bariera intre rana si un pansament secundar, permitand exudatului sa treaca in pansamentul secundar absorbant.Este indicat pentru o gama larga de rani in care exista risc de infectie sau pe rani deja infectate in combinatie cu antibiotice sistemice.Gama de rani pe care poate fi utilizat Hexatulle include: Arsuri si opariri minore; Rani soldate cu pierderea pielii Laceratii, abraziuni si alte rani cu pierdere de pielie; Locurile de grefa donatoare si primitoare; Ulcere ale picioarelor. 

Acest produs Comprese cu acetat de Clorhexidina Hexatulle, 10x10cm, 10 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti GennaDent Argentum, 50ml, VivaNatura
Masca naturala cu extract de afine Anti-Yellow (2.6), 250ml, Noah
Ecodenta Pasta de dinti naturala cu extract de galbenele pentru dinti sensibili, 75ml
Noreva Noveane Premium Contur pentru ochi, 15ml
Biscuiti Junior, 180g, Nestle
Garnier Skin Naturals Apa micelara bifazica, 400ml
Dark Chocolate 70% cacao cu ananas si mango, 85g, LOK
Crema de scutec cu panthenol, 100 ml, Sanosan
Calciu 1200mg Vitamina D3, 20 plicuri, Alevia
chevron-right-circle