Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel ingrijire intima cu extract de brusture, 100 ml, Saforelle

Beneficii Gel ingrijire intima cu extract de brusture, Saforelle:Acest gel de ingrijire 2 in 1 cu extract natural de brusture calmeaza iritatiile in perioada de disconfort si protejeaza zona intima zilnic;Datorita formulei sale delicate si fara sapun, gelul Saforelle® este adaptat in mod special utilizarii zilnice si respecta echilibrul natural al pielii;Testat ginecologic si dermatologic. Ingrediente:Extract de brusture"Mod de utilizare:Exclusiv externa, ca gel lichid de spalare. Clatiti din abundenta. Evita contactul cu ochii. 

Acest produs Gel ingrijire intima cu extract de brusture, 100 ml, Saforelle din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon intensiv calmant Psoriane, 125ml, Noreva
Pompa de san electrica dubla cu acumulator KC134, 1 bucata, KidsCare
Pronat Faina din nuca de cocos, 130g
Inogest, 30 plicuri
Crema antirid cu calciu, 50ml, AslaVital
Baveta Roll&Go Rosie de la 6 luni, 1 bucata, Tommee Tippee
Tratament intensiv impotriva caderii parului Defence KS Tricosafe, 100ml, Bionike
Lotiune ser de fata cu Propolis si Zinc Intensive, 130ml, Institut Esthederm
Sampon pentru scalp sensibil H3 Derma+, 200 ml, Gerovital
chevron-right-circle