Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

FITERMAN Propolis C ImunoComplex Echinacea, 20 comprimate

Indicatii FITERMAN Propolis C ImunoComplex Echinacea:Pentru functionarea normala a sistemului imunitarPoate fi administrat si in cazul imbolnavirilor (ex: afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta ca adjuvant.Avantaje FITERMAN Propolis C ImunoComplex Echinacea:Efect imunostimulator potentatActiune antioxidanta.Compozitie:Ingrediente: indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, extract de echinacea, riboflavina, aroma de capsuni, indulcitor (aspartam), talc, stearat de magneziu.Valoare energetica: 1 kcal/comprimat.Cantitate/comprimat:Vitamina C – 90 mg (112,5 % DZR/VNR*)Tinctura de propolis – 60 mgExtract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli – 10 mg*Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011Doze si mod de administrare:Copii peste 5 ani: 2-3 comprimate pe ziAdulti: 4-5 comprimate pe zi.

Acest produs FITERMAN Propolis C ImunoComplex Echinacea, 20 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune tonica Clarifying Toner, 200ml, Remescar
Test de sarcina detectare rapida, 1 bucata, Clearblue
Scutece Happy New Born 2-5kg, 78 bucati, Bella Baby
Blush cremos Guilty Lolita Muah - Hotline Pink, 7g, Cupio
Suzeta din silicon cu tetina rotunda marime universala (0-3 ani) De Lux Steel Blue, 1 bucata, Bibs
Ochelari de soare dama Miu Miu MU 53YS ZVF1V1
HEPAID JUNIOR SIROP 100ML
Lipojen Ruj lichid volumizant Temptation semi-mat cu colagen nr. 8, 5 ml
ACC 600 mg 10 Comprimate Efervescente pentru Solutie Orala
chevron-right-circle