Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Alergii de sezon
  6. /
  7. Nutridef Allergen, 30 comprimate,...

Nutridef Allergen, 30 comprimate, Nutrileya

Beneficii Nutridef Allergen, Nutrileya:Utilizarea alergenului Nutridef este ideala pentru cei care doresc sa trateze simptomele alergiilor sezoniere si non-sezoniere, reducand (in functie de severitate) aportul sau combinand medicamentele de sinteza clasice precum antihistaminice, cortizon, decongestionante.Ingrediente:Agent de incarcare: fosfat dicalcic; perilla (Perilla frutescens Britton) semi-extract uscat titrat la 2,5% in polifenoli, extract uscat de rasina Casperome* (Boswellia serrata roxb. Excolebr.) titrat la 25% in acizi triterpenici, andrographis (Andrographis paniculata) extract uscat de frunze titrat la 10% in andrografolide;agent de incarcare: celuloza microcristalina; stabilizatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi.Mod de utilizare:Se recomanda sa luati 1 comprimat de pana la 3 ori pe zi.

Acest produs Nutridef Allergen, 30 comprimate, Nutrileya din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN COSMOPOR ADVANCE STERIL PLASTURI 15X8CM X 25BUC
Set Cadou Me Time, 180 ml, The Luxury Bathing Company
Dr. Max Natural Crema pentru picioare cu rozmarin, 75ml
Sebamed Baby Ulei Dermatologic pt masaj 150ml
Secom Ginger Root, 60 capsule
Omega 3 500mg, 30 comprimate, BioSunLine
Orteza elastica pentru cot marimea S, 1 bucata, Orthomed
Ser cu efect de lifting GlykoLift, 30ml, Ivatherm
Ceai negru Frosty Afternoon, 25 plicuri, Basilur
chevron-right-circle