Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Ciocolata
  6. /
  7. Ciocolata alba cu matcha,...

Ciocolata alba cu matcha, 75g, Torras

Beneficii Ciocolata alba cu matcha Torras:Matcha are o aroma usor ierboasa, cu note de nuci si o usoara amaraciune;Matcha are propriile sale beneficii pentru sanatate. Este bogat in antioxidanti si contine, de asemenea, compusi naturali precum teanina, care pot afecta relaxarea si concentrarea;Continut minim de cacao 27%;Fara zahar;Fara gluten.Ingrediente:  Indulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf integral (19%), inulina, praf de ceai matcha (19%), emulgator (lecitine), aroma naturala de vanilie Poate contine urme de nuci, soia si susan. Contine zaharuri prezente in mod natural.    

Acest produs Ciocolata alba cu matcha, 75g, Torras din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema corectoare anti-rid pentru ochi Predermine, 15ml, Darphin
Exfoliant anti pete pigmentare Bright Reveal, 25ml, L'Oreal Paris
Masca fata iluminatoare Coconut Water Gel, 30ml, Inuwet
Vopsea de par nuanta 4N castaniu natural, Color&Soin
Fulgi de nuca de cocos Bio, 250g, La Finestra Sul Cielo
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4115/S/X 086
Set cadou Dove Baby Rich Moisture: Lotiune de spalare pentru par si corp, 200 ml + Lotiune de corp, 200 ml + Crema scutec, 45 g
Pachet Alevia GINKANA GINKGO Q10, 30 + 30 capsule cadou
Antiperspirant Deo Go Fresh Apple, 150ml, Dove
chevron-right-circle