Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de Sunatoare, 20 plicuri, Celmar

Beneficii Ceai de Sunatoare Celmar:Sunatoarea este o planta cu puternice proprietati sedative si calmante, ce ajuta la relaxarea organismului si mentinerea bunei dispozitii;Ceaiul de sunatoare este benefic pentru a sustine sanatatea si buna functionare a ficatului si, pe langa acest lucru, ajuta la ameliorarea starilor de anxietate si depresie, insomnie, nervozitate si pentru gastrita, ulcer gastro-duodenal, diskinezie biliara, enterocolita, menopauza;De asemenea, se recomanda pentru tratarea arsurilor, a ranilor si a inflamatiilor cutanate;In fiecare pliculet se gasesc doar partile aeriene de sunatoare – fara alte arome si aditivi sintetici.Ingrediente:Parti aeriene uscate de sunatoare (Herba hyperici).Mod de consum:Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai. O cana de ceai preparat ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi. A se pastra in locuri ferite de caldura, lumina si umiditate excesiva.

Acest produs Ceai de Sunatoare, 20 plicuri, Celmar din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

3.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

EXI-NAILNER lac de unghii 2 in 1, 5 ml solutie
Lotiune micelara pentru ten uscat si sensibil cu probiotice si sofran, 400ml, Elimplant
Quixx, 30 ml spray nazal
Ser de fata Wonder Releaf Centella Unscented, 60ml, Purito
HARTMANN IDEALAST-HAFT FASA ELASTICA AUTOADEZIVA 10CM X 4M X 1BUC
Centrum Junior Pro x 30 cpr.
Carbocit DUO 20 comprimate dublu stratificate Biofarm
Rama ochelari de vedere dama Love Moschino MOL603 MU1
Ulei pentru exfoliere enzimatica Glycol Therapy 2%, 100ml, Eveline Cosmetics
chevron-right-circle