Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Scutece chilotel
  6. /
  7. Scutece Pants Premium Care,...

Scutece Pants Premium Care, Nr. 3, 6-11 Kg, 28 bucati, Pampers

Beneficii Scutece Pants Premium Care, Nr. 3, 6-11 Kg, Pampers:Matase neteda si uscata imediat. Scutecele au fost special concepute pentru pielea unui nou-nascut, cu un strat matasos suprafata neteda si 3 canalele de absorbtie care absorb rapid umezeala pentru o senzatie de uscat imediata;Pentru ca pielea sa respire, scutecele sunt fabricate din materiale care respira si care lasa aerul sa patrunda usor. Scutecul are, de asemenea, un indicator de umiditate care schimba culoarea ori de cate ori un scutec trebuie inlocuit;Strat absorbant cu textura speciala si un interior care absoarbe si retine umezeala;Design nou cu personaje simpatice;Benzi laterale fine si elastice ce se ajusteaza pe corp, pentru o fixare confortabila.

Acest produs Scutece Pants Premium Care, Nr. 3, 6-11 Kg, 28 bucati, Pampers din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai verde cu lamaie, 20 plicuri, Vadda
Imunisan 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina
AVENE APA TERMALA SPRAY 150ML 1+1 PACHET AVANTAJOS
Calciu 1200mg Vitamina D3, 20 plicuri, Alevia
Ciocolata alba bio cu bucatele de cocos Cristalino, 100g, Rapunzel
Set suzete Fruit Feeder, 2 bucati, Wee Baby
Pachet Apa termala spray, 300ml + 300ml, Avene
Ulei multifunctional pentru fata, corp si par Huile Prodigieuse, 100ml, Nuxe
Holter tensiune Nightview, 1 bucata, Omron
chevron-right-circle