Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera SUN Spray SPF20, 200ml

Cand este utilizat in mod regulat, ofera o protectie eficienta, ajutand pielea sa pastreze hidratarea corecta, pentru un bronz sigur si de lunga durata. Emulsie fluidă de culoare galben deschis. Parfumul este o armonie moale si blanda de aldehide proaspete, frezie, orhidee, lacramioare, trandafir, bergamota, cu note verzi in varf si o baza lemnoasa, ambra si moscata.Beneficii Genera SUN Spray solar SPF20: Usor si rapid de aplicat; Emulsie lichida specifica pentru protectia solara cu filtre UVB si UVA; Glicerina, substantele lipofile si vitamina E actioneaza ca emolienti si antioxidanti; Protectie medie; Rezistent la apa.Mod de utilizare:Aplicati produsul fotoprotector inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, in special dupa inot, dupa ce ati transpirat sau dupa ce v-ati uscat cu prosopul.Precautii / Atentionari:Niciun produs de protectie solara nu poate asigura o protectie totala impotriva radiatiilor uv. Nu va expuneti mult timp, chiar daca utilizati un produs de protectie. Tineti bebelusii departe de lumina directa a soarelui. O expunere lunga la soare este un risc grav pentru sanatate.Prin aplicarea unei cantitati mici, nivelul de protectie se reduce considerabil. Aplicati omogen si generos produsul solar inainte de expunere.Agitati bine inainte de folosire.

Acest produs Genera SUN Spray SPF20, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai bio Digestie Usoara, 20 plicuri, Fares
Onvision Acomodo, 20 plicuri, Sun Wave Pharma
Spray oral cu vitamina D, 1000UI, 15ml, BetterYou
MEDTEX 5011 CENTURA HERNIE INGHINALA BILATERALA MARIME XS-S 80-97CM
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6001 NO1
Gel de curatare anti-imperfectiuni Hyseac, 500 ml, Uriage
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 6194/S/X J5G
Masca hranitoare Clear Improvement, 75ml, Origins
BioSunLine Resveratrol Forte 200 mg, 60 capsule
chevron-right-circle