Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Praf de copt cu tartar fara Gluten Eco BIO, 50 g, Niavis

Ingrediente Praf de copt cu tartar fara Gluten Eco BIO, Niavis: Amidon de porumb*(50.5%), crema tartar, bicarbonat de sodiu * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............180kcal/751kjGrasimi............0.5g    din care grasimi saturate.....0..1gCarbohidrati.....43g    din care zaharuri.................0.5gProteine...........0.5gFibre ...............0.5gSare................18.6gMod de utilizare: Se adauga, in acelasi timp cu faina, la prepararea aluaturilor (21g praf de copt pentru 500g faina).PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Acest produs Praf de copt cu tartar fara Gluten Eco BIO, 50 g, Niavis din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru protectie solara cu centella asiatica SPF50+ PA++++, 50ml, Mary and May
LA ROCHE POSAY LIPIKAR ULEI DE SPALARE AP+ PIELE SENSIBILA 400ML
Migdale fara gluten, 200g, Republica Bio
Dr. Konopka's Balsam pentru intarirea parului, 500 ml
DACIA PLANT Anghinare, Leurda si Ridiche neagra, 60 comprimate
Perna confort contra escare
Foramen Herbal Aloe apa de gura fara alcool, 500ml 009
Sampon pentru par vopsit cu avocado, 200ml, Rausch
ARTERIN COLESTEROL 30 CAPSULE
chevron-right-circle