Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Roll-on antistres, 5 ml, Puressentiel

Beneficii Roll-on antistres, Puressentiel:Ideal pentru reducerea tensiunii si a starii de stres;100% ingrediente active de origine naturala – uleiuri esentiale;Fara coloranti, fara conservanti sau parfum sintetic; fara uleiuri minerale;Roll-on antistres, usor de utilizat, cu proprietati calmante si de relaxare ce ajuta la reducerea stresului, tensiunii si starii de nervozitate;Elibereaza tensiunea si reechilibreaza in perioadele stresante.     Ingrediente:12 uleiuri esentiale - musetel, lavandin, maghiran, menta, neroli, portocala, petitgrain, santal, salvie, vetiver, ylang ylang    Mod de utilizare:Aplicati pe piele: pe zona interioara a incheieturii mainilor, pe tample si pe zonele laterale ale gatului. Masati usor incheieturile intre ele, dupa aplicare si inspirati adanc parfumul uleiurilor esentiale ori de cate ori apare senzatia de stres. Inspirati adanc de 10 ori.    Precautii / Atentionari:Nu expuneti pielea la soare imediat dupa aplicare. A nu se utiliza la copiii sub 7 ani, femeile gravide sau aflate la alaptare, la persoanele cu un istoric de convulsii, probleme epileptice sau alergie la salicilati. Pentru persoanele aflate sub tratament medicamentos sau copii, cereti sfatul specialistului. Evitati contactul cu ochii, membranele mucoase sau pielea iritata. A nu se folosi de persoanele alergice fara un test in prealabil. Doar pentru uz extern.    

Acest produs Roll-on antistres, 5 ml, Puressentiel din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN DERMAPLAST POST INJECTIE 1.6X4CM X 250BUC
Pachet Acid Hialuronic 100mg, 60 + 30 tablete, Cosmopharm
Feminost, 56 comprimate, Zdrovit
Perie de par mare rotunda Keratin Care & Shine, 1 bucata, Parsa Beauty
Pernuta termica anticolici cu samburi de struguri si husa detasabila Ursulet 118-00, 1 bucata, Grunspecht
Unguent cu galbenele si propolis x 20 g Viva
Rama ochelari de vedere barbati Boss BOSS 1474/F R81
Milk Thistle Silymarin, 100 capsule, Vitabolic
Imunivax Imunoglukan, 30 capsule
chevron-right-circle