Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray de perna Bio pentru somn, 20ml, Ladrome Laboratoire

Beneficii Spray de perna Bio pentru somn, Ladrome Laboratoire:Cu un parfum placut, acest produs organic combina sinergic 5 uleiuri esentiale care prin inhalare stimuleaza simtul olfactiv si induc o stare de calm si relaxare, ajutand la instalarea somnului.Ingrediente:Ingrediente: Alcool denaturat**, apa florala de musetel roman* (Anthemis nobilis), ulei de coaja de mandarin* (Citrus reticulata), ulei de frunze de paciuli* (Pogostemon cablin), ulei de flori Cananga odorata*, ulei de coaja de portocal (Citrus sinensis), ulei de flori de musetel roman* (Anthemis nobilis).(*) 100% din ingrediente sunt din agricultura ecologica sau (**) procesate din ingrediente organice.Mod de utilizare:Se recomanda 4 pana la 5 pulverizari pe perna, cu 10 minute inainte de culcare.Precautii / Atentionari:Nu este recomandat copiilor sub 3 ani si femeilor insarcinate. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Spray de perna Bio pentru somn, 20ml, Ladrome Laboratoire din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TOPFER LAPTE PRAF BIO 1 0-6LUNI 600G
Tampoane incontinenta HartMann MoliCare Pad 4 pic x 28 buc
Inmupec Defens 20 fiole buvabile Marnys
Parusan Sampon stimulator pentru barbati 200 ml
Fond de ten corector, nuanta 35, Dermablend 3D, 30ml, Vichy
Vopsea permanenta 7/41 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Ruj lichid Shine Bomb Lip Lacquer 070 - Hottie, 3ml, Catrice
Emulsie Vitamin C Bright, 100ml, Orjena
Lotiune pentru fata scalp si corp Azelac, 100ml, Sesderma
chevron-right-circle